Dodela zahvalnica radio-amaterima pirotskog Radio kluba

                Danas je u holu Doma kulture održana svečanost, uručenja zhvalnica volonterima i dobrovoljcima koji su pomagali našim starijim sugrađanima i svim ljudima koji su zbog pandemije virusa Covid 19, morali da borave u izolaciji kod svojih kuća. Svečanost je otvorio gradonačelnik  mr.Vladan Vasić i posle uvodne reči podelio zahvalnice.

                Među brojnim pojedincima i raznim udruženjima, poseban akcenat je dat radu i aktivnostima pirotskih radio-amatera uz zahvalnost gradonačelnika, kroz  uvodni govor zvanicama. Zahvalnice su na svoje lično ime primili pored aktivnih članova kluba i naši prijatelji, koji su dobrovoljno svojim terenskim vozilima dopremali hranu i lekove najudaljenijim selima naše opštine, naravno rame uz rame sa članovima Radio kluba.

                 Članovi i rukovodstvo kluba koji su danas primili zahvalnice: Bojan Božić,  Milan Panajotović, Milan Radovanović,  Lazar Milošević,  Bratislav Đorđević  i  Jovan Jončić.  Prijatelji kluba:  Igor Rodi Krstić i Saša Branković, Dimitrije Vidanović   i  Aleksa Jovanović.

Takođe veliko hvala na saradnji i pruženoj prilici, kako bi iskazali  našu humanost i solidarnost, dugujemo gradonačelniku mr.Vladanu Vasiću, Sretenu Savovu i Bojanu Ranđeloviću koordinatorima Štaba i lokalne samouprave, Zlati Pejčić predstavniku Apotekarske ustanove „Pirot“ kao i njenim koleginicama iz apoteka Carlos Cacel i Demetra, radnicima i organizatorima CALL-centra, medijima, Crvenom krstu i Centru za socijalni rad „Pirot“.