Poslednji pozdrav našim kolegama…

Godina 2021 će se pamtiti po mnogim aktivnostima i puno lepih dešavanja u našem klubu, kao što su polaganje i dobijanje diploma četrnaestoro naših mlađih članova, organizacija kampa u Dojkincima, aktivnost u pretragama i vežbi „Sistem 2021.“
Na žalost, ovu godinu ćemo pamtiti i po tome što smo ostali bez dvojice naših članova, u pitanju su,nekadašnji predsednik Jovan Kostić YZ1OXK,koji nije bio aktivan poslednjih desetak godina, ali je pomagao kad god za to bilo potrebe. Umro je početkom godine.
Deda Pera YT1HAS, kako smo ga većina nas oslovljavali u komunikaciji na frekvencijama repetitora, gde je inače, pored svog tzv „zelenka“ ( vojni KT uređaj PRC 320) radio ponekad i na kratkim talasima.Bio je jedan od doajena i osnivača kluba, aktivan do poslednjeg dana, dežurao i uvek kad god je mogao, javljao se i pomagao nam u mnogim akcijama koje smo imali van kluba, na Staroj planini i okolini Pirota. Kad god je čuo mlađe članove uvek je svojim iskustvom davao savete razgovarao sa decom. Iskreno, mnogi od nas su navikli na njegovu modulaciju tako da nam je njegova smrt, veliki nedostatak.

VEČNA IM SLAVA I HVALA …za sve što su učinili za naš Radio klkub…73!
ovo je naš deda Pera